Ürün Grupları


Peyniraltı Suyu Tozu

Taze peyniraltı sularının pastörize edilip, evaporatörde koyulaştırılarak sprey kurutucuda kurutulmasıyla elde edilen toz üründür.


% 70 Demineralize Peyniraltı Suyu Tozu

Demineralize peyniraltı suyu tozu, azaltılmış mineral içeriği ile sıvı taze peynir altı suyundan üretilen bir üründür.


% 50 Demineralize Peyniraltı Suyu Tozu

Demineralize peyniraltı suyu tozu, azaltılmış mineral içeriği ile sıvı taze peynir altı suyundan üretilen bir üründür.


Yağlı Süt Tozu

Çiğ inek sütlerinin yağ oranı ayarlanarak pastörize edilmesinin ardından koyulaştırılıp sprey kurutma yöntemi ile kurutulması sonucu elde edilen toz üründür.


Yağsız Süt Tozu

Çiğ inek sütlerinin yağ oranı ayarlanarak pastörize edilmesinin ardından koyulaştırılıp sprey kurutma yöntemi ile kurutulması sonucu elde edilen toz üründür.


Şekerli Kondens Süt

Çiğ inek sütünün pastörize edilmesinin ardından şeker ilave edilmesi ve koyulaştırılması sonucu elde edilen üründür.


Krema

Çiğ inek sütlerinin krema seperatöründen geçirilerek süt yağının ayrılması ve ayrılan kremanın pastörize edilmesiyle elde edilen üründür.


Tam Yağlı Krema

Çiğ inek sütlerinin krema seperatöründen geçirilerek süt yağının ayrılması ile elde edilen üründür.


Sade Yağ

Çiğ sütten ve peyniraltı suyundan ayrılan kremanın ısı ile suyunun uzaklaştırılmasıyla elde edilen üründür.


Pastacılık İçin Emülgatör Karışımı

Emülgatör, çözücü ve stabilizörün ısıl işlemi ile elde edilen pasta katkı maddesidir.


Tereyağ

Sütten seperasyonla ayrılan kremanın pastörize edilmesi, olgunlaştırılması, yayıklanması ve yoğrulmasıyla ile elde edilen üründür